Browser Games News

Bine Ati Venit!
Va rugam sa va faceti cont!
Nu o sa pierdeti nimic...
Va siguram.
Browser Games News

Bine ai venit. Sper sa va placa alaturi de noi.


  Anunt 2oo9

  Distribuiţi
  avatar
  Alexandru
  Admin

  Mesaje : 16
  Data de inscriere : 19/12/2009

  Anunt 2oo9

  Mesaj  Alexandru la data de Dum Dec 20, 2009 9:02 am

  Assassin's Creed


  Assassin's Creed este un joc video produs de Ubisoft Montreal şi distribuit de Ubisoft. A fost lansat în toată lumea pe 14 Noiembrie 2007 pe consolele PlayStation 3 şi Xbox 360. Varianta PC a apărut pe data de 8 aprilie 2008 în America de Nord şi 10 aprilie în Europa şi Australia.
  Un joc asemănător cu acesta care se numeşte Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles a fost lansat pe 5 februarie 2008 pe consola portabilă Nintendo DS.
  Povestea jocului e plasată în septembrie 2012. Desmond Miles e un barman care a fost răpit de persoane necunoscute şi dus la o locaţie aparţinând companiei Abstergo Industries unde e supus testelor cu un dispozitiv numit Animus. Acest dispozitiv este capabil să extragă amintiri din codul genetic iar Desmond este pus să retrăiască amintirile strămoşului său Altaïr din Secolul XII.
  Pe 16 aprilie 2009 Ubisoft a anunţat că jocul s-a vândut deja în 8 milioane de exemplare depăşind cu mult aşteptările iniţiale.


  'Assassin's Creed' este un joc single-player în care jucătorul îsi asumă rolul lui Altaïr Ibn La-Ahad (Zburătorul, Fiul Nimănui), un membru al "Frăţiei Asasinilor" (The Assassin Brotherhood ). Obiectivul lui Altaïr în joc este să asasineze nouă personaje istorice din timpul celei de-a treia Cruciade.
  Pentru a atinge acest obiectiv, jucătorul trebuie să adune informaţii despre fiecare ţintă în parte utilizând diverse metode: interogări, spionaj, furtul scrisorilor şi a altor documente precum şi completarea unor sarcini în schimbul informaţiilor. Obiectivele secundare includ salvarea cetăţenilor care sunt ameninţaţi sau hărţuiţi de gardieni în oraşe, uciderea Cavalerilor Templieri şi escaladarea unor turnuri sau clădiri pentru localizarea pe hartă a locurilor de interes.
  Jocul are ca principal loc de desfăşurare Ţara Sfântă in perioada celei de-a treia cruciade. Sunt accesibile patru oraşe: Masyaf (fortăreaţa assassinilor), Ierusalim, Acra şi Damasc. Masyaf este locul de unde jucătorul primeşte misiunile de asasinare şi de unde porneşte spre celelalte trei oraşe care sunt împărţite fiecare în câte 3 secţiuni deblocate în cursul jocului. Între aceste oraşe este prezent un teren numit "Regatul".

   Acum este: Lun Ian 21, 2019 5:10 am